Perella Architecture

Perella Architecture

Menu
Oops...
Slider with alias Clark Street not found.

Hidden Oasis

Clark Street
Los Angeles, California

Our client came to us looking to create much needed outdoor living space.  Carved into a steep hillside slope, the client’s existing back yard consisted of a small deck below a large ascending slope, with little opportunity for entertaining and socializing.

The clear solution was to carve out the hillside utilizing a series of retaining walls and terraced patio spaces.  Sweeping arcs of concrete, stone, and tile define separate areas, as well as harmonize with the natural topography.

The end result includes a shaded outdoor living pavilion, sun lounging deck, wading pool, hot tub, outdoor kitchen, and entertaining deck.

Location
Sunset Strip, Los Angeles

Scope
Outdoor pool, spa, and living areas

Completed
2011