Menu

Valley Vista

Del Gado Drive
Los Angeles, California

When our client purchased this home, it was generally in it’s originally built condition, with outdated finishes, and a floor plan that was comprised of small chopped up space.  The expansive view was capped by low set windows, and blocked by a series of interior walls.

We chose to clear many of the interior walls, make a few small additions, and create new open living spaces on each floor.  The revised floor plan creates a living area that flows openly between living spaces, capitalizing on the views whenever possible.

A palette of warm natural woods, monochromatic fixtures, soft paint, and neutral tile colors completes the house.

Location
Sherman Oaks, Los Angeles

Scope
Complete remodel including new floor plan, additions to expand living spaces, and new finishes throughout.

Completed
2020